Svangsenebetændelse Akupunktur Glostrup

Bestil tid (klik her) 

Jeg er RAB i akupunktur og autoriseret sygeplejerske

Smerter under foden, som går mod svangsenen eller er i svangsenen kan skyldes en irritationstilstand/betændelsestilstand i svangsenen. Denne tilstand kaldes også for svangsenebetændelse eller plantar fasciitis.  Svangsenen hæfter på hælen og går ud mod tæerne.Tilstanden forveksles ofte med en hælspore, hvor symptomerne minder meget om det samme som svangsenebetændelse. Svangsenebetændelse skyldes en overbelastning.

Akupunktur hjælper på svangsenebetændelse (også ved hælspore) ved at give gennemstrømning, så betændelsestilstanden kan fjernes og så er man smertefri igen. Læs længere nede på siden om patienter, der fortæller om deres akupunkturforløb for svangsenebetændelse.

 

P.A. Logo hjemmeside

Tidsbestilling/spørgsmål:

Tlf:/SMS: 20 47 15 16  Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Onlinebooking: book online (klik her) 

Adresse: Hovedvejen 88 A - Glostrup (station). Der er parkering bag klinikken og bus/S-tog tæt på.

Der ydes tilskud:` fra `danmark` og Lars Teit er godkendt til sundhedsforsikring (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører.

Pris pr. beh: 485 kr. (ca. 45-60 min.)

Behandleren (Lars Teit):

Lars Teit

RAB-godkendt i akupunktur via. Sundhedsstyrelsen med 20 års erfaring med akupunkturbehandling  af svangsenebetændelse (læs gerne patienthistorier/anbefalinger længere nede på siden).

Autoriseret sygeplejerske og jeg bruger mundbind/håndsprit og sterile engangsnåle. 

Jeg vil anbefale, at der behandles tre-fire gange med ca. 5-7 dages mellemrum og er der mod forventning ingen bedring efter de tre-fire behandlinger, så vil jeg anbefale at behandlingen stoppes.

En behandling tager ca. 45-60 min. og man er meget velkommen til at lytte til lidt afslappende musik undervejs, hvis man ønsker det.

 

Anbefalinger fra patienter:                          

- Jeg fik flere og flere smerter på indersiden af foden efter at jeg havde gået nogle lange ture og så smerter begyndte også at være der, når jeg bare gik en kort tur. Det gjorde virkeligt ondt og jeg kunne ikke bevæge mig ret langt længere. Jeg kender Lars fra tidligere akupunkturbehandlinger for skuldersmerter og derfor fik jeg akupunktur for mine smerter, som Lars sagde passede med at være en svangsenebetændelse. Det var en super god behandling for efter nogle få gange blev jeg mine smerter kvit igen. Tak Lars. (Anja, 48 år) *

 

- Nu kan jeg bevæge mig frit igen uden at få voldsomme smerter under foden (som lægen kaldte svangsenebetændelse). Lægen anbefalede at prøve akupunktur og nu er jeg fri for smerterne når jeg går rundt.  (Lars, 45 år) *

 

- Fik smerter i svangen efter en lidt heftig løbeperiode og smerterne forsvandt ikke selvom jeg holdt en længere pause og selvom jeg lavede alle mulige øvelser. Akupunktur hjalp stort set med det samme. (Peter, 35 år) *

* Patientudtalelsen er en individuel udtalelse og er baseret på en individuel oplevelse og klinikken kan ikke garantere, at alle vil have samme oplevelse.

 

 

Hvad kan akupunktur hjælpe på?

Muskler og led:

Rygsmerter (klik her)

Tennisalbue (klik her)

Iskias (klik her)

Frossen Skulder (klik her)

Skuldersmerter (klik her)

Nakkesmerter (klik her)

Hælspore (klik her)

Knæsmerter (klik her)

Smerter v. slidgigt (klik her)

Seneskedehindebetændelse (klik)

Sportsskader (klik her)

Diskusprolapssmerter (klik her)

 

Allergier-Immunforsvar- Luftveje:

Allergi (klik her)

Astma (klik her)

Helvedsild (klik her)

 

Neurologi:

Svimmelhed (klik her)

Hovedpine (klik her)

Migræne (klik her)

Trigeminusneuralgi (klik her)

 

Hud:

Eksem (klik her)

Psoriasis (klik her)

 

Hormonelt:

Hedeture (klik her)

Hovedpine (klik her)

 

Barnløshed/Fertlitet:

Fertilitets-behandling (klik her)

Forøgelse af frugtbarhed (klik)

 

Graviditet:

Gravidtetskvalme (klik her)

Bækkensmerter (klik her)

 

Mave/Tarm: 

Forstoppelse (klik her)

Irritabel tyktarm (klik her)

Oppustethed (klik her)

 

 

 

 

 

 

Udskriv Email

akupunktur Glostrup Akupunktur