Eksem Akupunktur Glostrup Sygeplejerske

Bestil tid (klik her) 

Jeg er RAB i akupunktur og autoriseret sygeplejerske

Eksem kan være enormt generende, med typiske symptomer såsom kløe og tørhed , men også det rent kosmetiske, nemlig det at andre mennsker kan se, at man har eksem kan gøre at man bliver stresset og ked af det. Eksem optræder typisk i perioder med at blive forværret og man kan ikke altid gennemskue, hvad der fremprovokerer eksemen.

Akupunkturbehandling hjælper på eksem ved at  være kløestillende og ved kunne afkorte eksem-udbruddet eller akupunktur kan være med til at bryde den `onde cirkel` hvis der over en periode har været en forværring, som ikke rigtig vil falde til ro igen. Man kender ikke den  fulde forklaring på, hvorfor akupunktur virker på eksem-lidelser. Læs længere nede på siden om patienter, der fortæller om deres akupunkturforløb her på klinikken.

 

Tidsbestilling/spørgsmål:

Tlf:/SMS: 20 47 15 16  Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Onlinebooking: book online (klik her) 

Adresse: Hovedvejen 88 A - Glostrup (station). Der er parkering bag klinikken og bus/S-tog tæt på.

Der ydes tilskud:` fra `danmark` og Lars Teit er godkendt til sundhedsforsikring (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører.

Pris pr. beh: 485 kr. (ca. 45-60 min.)

Behandleren (Lars Teit):

Lars Teit

RAB-godkendt i akupunktur via. Sundhedsstyrelsen med 20 års erfaring med akupunkturbehandling af eksem (læs gerne patienthistorier/anbefalinger længere nede på siden og længere nede på siden).

Autoriseret sygeplejerske og jeg bruger mundbind/håndsprit og sterile engangsnåle. 

Jeg vil anbefale, at der behandles tre-fire gange med ca. 5-7 dages mellemrum og er der mod forventning ingen bedring efter de tre-fire behandlinger, så vil jeg anbefale at behandlingen stoppes.

En behandling tager ca. 45-60 min. og man er meget velkommen til at lytte til lidt afslappende musik undervejs, hvis man ønsker det.

 

 

Anbefalinger fra patienter:

- Min eksem blussede voldsomt op efter, at jeg i flere år havde kunnet leve med den. Hudlægerne gav mig bare mere creme, men det hjalp ikke til sidst og om natten havde jeg voldsom kløe. Havde en bekendt som havde fået hjælp hos dig for et stykke tid siden med sin eksem og derfor valgt jeg, at prøve akupunktur mod min eksem hos dig. Efter de første tre behandlinger var rødmen næsten væk og jeg havde stort set ingen kløen længere. Jeg ringer til dig igen, hvis min eksem blusser op igen for så vil jeg have akupunktur igen. Mvh. Dorte (30 år) *

 

- Jeg bruger akupunktur hos Lars Teit til at få dæmpet mit eksem, hvis det i perioder er meget slemt. Så tager jeg to til tre behandlinger og så kan der gå op til 1/2 år før jeg brug for hjælp igen. Jeg er ikke i tvivl om, at akupunktur hjælper mig til at kunne klare det perioder, hvor eksemen blusser meget op. Mvh.Christian *

 

- Jeg har lidt af eksem i de sidste 10 år og nogle udbrud er bare voldsommere end andre. Når jeg får de voldsomme udbrud får jeg akupunktur hos dig Lars og hurtigt er der ro i min eksem igen. Jeg er glad for at jeg har den mulighed. Mvh. Peter *

 

-Hos lægerne fik jeg mere og mere creme og de begyndte at tale om at give mig binyrebarkpiller, men så fik jeg akupunktur og min eksem gik i ro. Tak. :) Anita *

 *Patientudtalelsen er en individuel udtalelse og er baseret på en individuel oplevelse og klinikken kan ikke garantere, at alle vil have samme oplevelse.

 

 

 

 

 

 

Hvad kan akupunktur hjælpe på?

Muskler og led:

Rygsmerter (klik her)

Tennisalbue (klik her)

Iskias (klik her)

Frossen Skulder (klik her)

Skuldersmerter (klik her)

Nakkesmerter (klik her)

Hælspore (klik her)

Knæsmerter (klik her)

Smerter v. slidgigt (klik her)

Seneskedehindebetændelse (klik)

Sportsskader (klik her)

Diskusprolapssmerter (klik her)

 

Allergier-Immunforsvar- Luftveje:

Allergi (klik her)

Astma (klik her)

Helvedsild (klik her)

 

Neurologi:

Svimmelhed (klik her)

Hovedpine (klik her)

Migræne (klik her)

Trigeminusneuralgi (klik her)

 

Hud:

Eksem (klik her)

Psoriasis (klik her)

 

Hormonelt:

Hedeture (klik her)

Hovedpine (klik her)

 

Barnløshed/Fertlitet:

Fertilitets-behandling (klik her)

Forøgelse af frugtbarhed (klik)

 

Graviditet:

Gravidtetskvalme (klik her)

Bækkensmerter (klik her)

 

Mave/Tarm: 

Forstoppelse (klik her)

Irritabel tyktarm (klik her)

Oppustethed (klik her)

 

 

 

Udskriv Email

akupunktur Glostrup Akupunktur